Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 13 jul 06, 11:16
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Artig å høre hva du synes, men det er vel best at den vurderingen blir gjort av noen som:
1 Er tippeliga trenere
2 Har vært tistede på treningene


1`ern er grei, men nr.2, kjøper jeg ikke. Snæbb1 som er på noen treninger skal liksom komme her og fortelle hvem som er så og så bra på trening. Hva har han som grunnlag for å si hva som er dårlig og bra ?? Jeg driver i hvertfall og trener 1 lag selv, uten at jeg vil pårope meg noen ekspertstatus for det.


Her har du vel misforstått litt igjen Rune. Når kanogvetatalt nevner disse to punktene, så var det vel ikke hans mening at alle som var tilstede på treningene  skulle være med å hjelpe Eggen med å vurdere laguttaket.

Jeg har ikke påberopet meg noen som helst ekspertise, Rune. Hvis jeg har brukt ordet ekspert om meg selv, så har jeg skrevet det slik: "ekspert", og det vet vel til og med du hva betyr, Rune.

Jeg har kun kommet med mine synspunkter, og det har vel jeg like mye rett i som deg,Rune.

Når noen spør: "Har noen vært på treningen i dag og kan fortelle hvordan Rasmussen klarte seg", så regner jeg med at noen er interessert i høre mine synspunkter, når jeg er en av dem som har vært der.

Når det gjelder Hornseth, så hadde jeg egentlig ikke tenkt til å si noe om ham, men når både F-B og Eggen åpenbart hadde registrert det samme som meg, så synes jeg det var greit og  si min mening også om den saken og utdype den litt nærmere. 

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340