Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 02 jul 06, 00:48
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Straffer er no forbaska tull. Spill heller Golden goal til en scorer. Jeg for min del synes ikke disse kampene er spennende i det hele tatt. Og jeg må bare få det ut. Dette er en av de mest begredeligste mesterskapa jeg har sett. Hvor mange bra kamper har det vært ?? Max. 3-4 ??  Dette minner meg veldig mye om -94 VM. Da ble finalen avgjort på straffer etter at de først hadde spilt 0-0. Gudsjammerlig så kjedelig det mesterskapet var. Og dette er snart i nærheten det også underholdningsmessig.


Kan til dels være enig i det ja. Er lett å se forskjell på gruppespillskampene og når alvoret startet. Først var det lek og offensiv fotball, målet var å scoret. Nå er det nesten snudd helt på hodet, nå er målet å ikke slippe inn mål. Har gått glipp av noen av kampene grunnet jobb nå, men kan egentlig ikke se at jeg har gått glipp av så mye likevel.

VM er snart over og jeg sitter ennå å venter på den festen jeg ble forespeilet før mesterskapet. At overopphypede Brasil skuffet stort visste jeg allerede før mesterskapet. Nå blir det vel Frankrike mot Tyskland i finalen vil jeg tro, 0-0 og straffespark der også. Litt ironisk at den levende sporten fotball er skal bli avgjort på en dødball...

Men i dag starter heldigvis Tippeligaen igjen, da blir det endelig litt spenning igjen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340