Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 23 jun 06, 14:29
Opprinnelig postet av FFK1903
Poenget til danieltr er vel at de som diskuterer mest her inne har blitt en aldri så liten "familie", om man kan kalle det det. Selv om folk stort sett er anonyme her inne, så har man blitt kjent med hverandre for det, og da er det jo kanskje greit å bli litt bedre kjent med enkelte her inne, enn å vite hvor dårlig de syns Sørlie er, hvor mye de gleder seg til ny stadion etc. Kanskje finnes det folk her inne som deler flere interesser enn FFK her inne, så blir det kanskje en øl og en god diskusjon etter neste kamp med disse folkene. Det vil vel bare føre til en ting, bedre samhold.

Så det åpne forumet har helt sikkert sin nytteverdi her inne, det har sikkert skjedd at folk man er totalt uenig i når det kommer til FFK, har man noe til felles med innen musikk, film eller noe annet også.

Det er når det åpne forumet okkuperer og dominerer antall tråder det blir et lite problem. Når det blir flere tråder om morsomme videosnutter (hvor det hele tiden blir startet nye tråder, fremfor å bruke eksisterende) enn FFK-tråder. Da blir fort forumet utvannet. Men som jeg har skrevet tidligere, hvis "Siste 50" filtreres bort innlegg fra åpent forum, så kommer ikke jeg til å ense hva som skjer på åpent forum, med mindre jeg tar turen innom på eget initiativ.


Takk! Endelig en som vil forstå!  

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340