Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 13 jun 06, 15:07
Opprinnelig postet av Jøls
Tillater meg som Lillestrøm-supporter på å komme med litt info om Ensrud, som både er tidligere lagkamerat av meg (junior i lsk) og en perifær venn. 

Gudbrand er en typisk spiller som har sin fordel i å være 1,94 høy og veie 92 kilo. Dette medfører selvsagt at han har sin klare fordel i luft- og duellspillet. Han er en klassisk midtstopper på bakgrunn av dette. 
Jeg vil si (selv om det nå er en stund siden jeg har sett han i aksjon), at han er plasseringsikker, men har mer å hente på å være en typisk spillende midtstopper. Jeg vil si han har mange av de samme kvalitetene som Frode Kippe i dagens LSK-mannskap, men mangler det lille ekstra for å kune være trygg og god gjennom en lang sesong i Tippeligaen. 

For de som kjenner Gudbrand som medspiller eller person, vil trekke frem de enormt gode holdningene og en meget profesjonell innstilling til det å spille fotball. 

Litt info om hans historie (det rotes litt i media og foruminnlegg). Han har spillte 8 kamper for LSK`s a-lag i 1996 (både som midtstopper og spiss da Frank Strandli var ute av laget). Videre spillte han for Skjetten SK (den gang 2. div), LYN, Hønefoss, SW Bregenz (gikk konkurs og forsvant ut av østeriksk fotball) og nå har han spillt for Chemnitzer FC i tysk regionalliga Nord (under bundesliga og 2. bundesliga). Dette kan man kalle tysk 3. divisjon, men nivået er nok tilnærmet likt 1. div i Norge (min vurdering). 

Chemnitzer FC kom dønn sist i regionalliga Nord med 21 poeng, og det er vel mye av grunnen til at Ensrud nå ønsker seg tilbake til gamlelandet.

http://proxy.bolddk.com/statistik/tabel.php?liga=235

http://www.chemnitzerfc.de/personen/.../sp_ensrud.htm


Dette forteller meg ingenting. Stopper, 1,94 høy og veier 92 kilo. Høres ut som en normal stoppertype, og dem er det mange av. Det positive jeg kan trekke ut av det du skriver er at han har enormt gode holdninger.
Det jeg også er skeptisk til i det du skriver er at han mangler det lille ekstra for å kunne være trygg og god gjennom en lang sesong i TL.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340