Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 13 jun 06, 11:15
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av ffkmufc
Greit med litt rutine da! Det kan nok væra smart, men holder ikke bare med det hvis han ikke er god nok som stopper. Trur det finns mange alternativer som er bedre enn han, men han kan jo overraske da.


Overraske kan de vi har fra før av gjøre også, men skal vi satse på det da ?? Bedre å vite at vi har kvalitet, enn å håpe på at folk skal slå igjennom hele tiden.


Det finnes jo nesten like mange eksempler på at såkaldte kvalitetsspillere eller klassepillere ikke slår til i en ny klubb, som det motsatte. Man kan jo bare nevne spillere som Rune Buer Johansen, som gikk fra å være landslags aktuell for Sogndal til ikke engang å få lov til å trene med a lagstroppen i Ham-Kam og Alexander Ødegaard som gikk fra å være toppscorer for Sogndal og landslagsspiller til å spille fast på Rosenborg 2. lag.

Faktisk så tror jeg det finnes nesten like mange eksempler på at "ukjente" spllere fra Norsk 1. og 2. divisjon eller utenlandske bakgårdsklbber, slår til og blir gode tippeligaspillere.

Det er jo blandt annet teften på å finne rimelige spllere, som slår til, som gjør at noen klubber med små ressurser noen ganger kan utfordre de klubbene med store ressurser.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340