Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 03 jun 06, 02:53
Opprinnelig postet av ajg
Opprinnelig postet av Kristian B

At det står mange på PH-feltet som ikke har noe der å gjøre, er jeg imidlertid enig i. Men man kan liksom ikke bare kaste de ut.

Jo, det kan man!!! Hvis styret i PH hadde hatt litt ryggrad, så hadde de gjort det! PH-feltet er for syngende supportere, og INGEN andre. Punktum.


Pr. i dag er det desverre ikke realiteten ajg, noe som jeg synes også er riktig. Plankehaugens medlemmer betaler for å være medlemmer og skal ha like rettigheter.  Men det her kommer også litt av hva jeg skrev i mitt forige innlegg, inn hvor jeg skriver om ambisjoner, struktur og kreativitet i forhold til hvor PH vil i fremtiden. Skal Plankehaugen være en supporterklubb som holder Tippeligaens standarder må man også begynne å legge seg på den lista også. Nå mister vel PH en motor når det går på å dra igang sang og stemning på PH-feltet. Og hva gjør Lars T i dette tilfellet? Desverre bare det å takke for sammarbeidet og ønske Zoran lykke til videre, hvor jeg mener han i stedet skulle bedt Zoran om i det minste hjelpe til med å få igang en ny oppsanger før han ga seg.

---------------------------

tipp på VM-s beste lag og spiller.....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340