Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 01 jun 06, 08:38
* Flere kan se FFKs kamper i Tippeligaen. Stadion blir etter manges mening for liten om kapasiteten ikke økes. Dette er en meget god og ikke minst en økonomisk besparende måte å øke kapasiteten på.
Tullball. Det blir brukt klappseter på stadioner og disse er vel maks 40cm brede og 5cm tykke når de er klappet opp. I tillegg til skråningen/trappetrinnsløsning for hver seterad eller ei, så er det begrenset hvor mange man får i dybden per trinn uansett før sikten blir vesentlig redusert. Et klappsete fører ikke til vesentlig minket kapasitet. Vi selger ikke ut stadion per i dag. Selv om snittet kommer nok til å øke noe, så blir nok ikke stadion stappet hver eneste kamp - kun storkamper mot Vålerenga for eksempel.

* Ved ståplasser vil man selge flere billetter, dog kanskje billigere. Tapet av inntekter blir ikke så stort i forhold til sitteplasser.
Flere billetter? Det vil alltid være en hvis begrensing på et slikt felt uansett, og jeg tviler på at politiet godtar at man stuer inn vesentlig flere tilskuere enn det som er vanlig på det det samme arealet med seter. På et sete har man kanskje 45x45cm til rådighet. Mener du at tilskuertettheten bør være enda høyere?

* Vi kan stå ved siden av de vi vil, da er det lettere å slippe seg løs i sangen.
Dette er greit nok, men kanskje et tegn på manglende planlegging...? Er ikke så vanskelig å få med gjengen på 10-15 til å kjøpe billetter sammen, men det eneste nogenlunde ok argumentet jeg har sett.

* Det å se på fotball gjøres best stående.
Tullball. Kampen er nøyaktig den samme for en som står eller sitter, og dette har ingenting med denne diskusjonen å gjøre uansett. Man kan fortsatt stå selv om det står oppført seter.

* Stå der det er seter kan medføre til ødelagte seter og vil være en unødvendig kostnad.
Man står jo ikke PÅ setene, men PÅ betongen FORAN klappsetet. Det vil trolig også være lettere for vakter å holde oversikten over tilskuerne, med oppslåtte klappseter som naturlige skillevegger.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340