Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 mai 06, 15:47
Sakset fra Demokratens artikkel http://www.demokraten.no/lokalsport/article2117072.ece


"Plankehaugens leder Lars Thoresen bekrefter at fenomenet ”Ultras” nå også har nådd Fredrikstad.

- Dette er en utvikling vi har svært lite til overs for. Fredrikstad-supporterne har et svært godt rykte i fotball- Norge. Vi har det morsomt sammen og lager liv og røre på en harmløs måte. I Plankehaugen er det plass til både gammel og ung. Ved etableringen av denne gruppen ser vi en fare i at denne idyllen kan bli ødelagt. Hvis disse folkene bruker virkemidler som ligger utenfor de rammene som er tillatt vil det ikke gå lang tid før vårt gode navn og rykte, som vi har bygd opp over tid, er ødelagt, sier Thoresen.

- Det blir jo også ganske meningsløst at supporterklubben splittes opp av folk som tilsynelatende har nokså tvilsomme motiver, legger han til. "

Det får meg til å tenke på følgende § i Plankehaugens vedtekter  (mine uthevninger) :  http://www.plankehaugen.no/index.php?mod=plink&id=2035

"§7 EKSKLUSJON

Medlemmer som bryter Plankehaugens vedtekter og/eller på annen måte bidrar til å skade FFK og/eller Plankehaugens omdømme, kan ekskluderes av styret. Medlemmer kan enten ekskluderes direkte, eller gis advarsler avhengig av forseelsens alvorlighetsgrad. Styremedlemmer kan også ekskluderes. Ved behandling av slike saker deltar ikke det forslått ekskluderte medlemmet i avstemningen. 1. varamedlem deltar i stedet. Minimum 5 av de 7 stemmeberettigede må stemme for eksklusjon. Generalforsamlingen har krav på redegjørelse fra styret om eksklusjoner. Eksklusjonssaker kan ankes inn for generalforsamlingen, men medlemmet er suspendert frem til generalforsamlingen. Generalforsamlingens vedtak er endelig. "

---------------------------

I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp.
Når guttane går på banen står vi i samla tropp.
For sammen er vi sterke, det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340