Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 26 mai 06, 17:36
Et godt innlegg mygg.

Joda, jeg aksepterer at du og flere av medlemmene i PH ikke vil assosiere dere med BRH eller noen annen form for ultras-gruppering, det får stå for deres regning. Men jeg syns også det skal være plass til alle syngende supportere på PH-feltet, uansett om det er ultras, casuals eller vanlige supportere. Vi er jo der for å synge guttæne frem, bare at vi vil gjøre det på hver vår måte. Derfor er det ikke interessant å flytte oss fra PH-feltet, da vi alle er fullverdige medlemmer av PH og har krav på de samme plassene som et hvilket som helst annet medlem av PH. Vi har heller ikke lansert oss som noen underavdeling av PH.

Jeg er ingen leder av BRH, sånn at det er sakt. Vi har alle like mye vi skal si i saker, det er bare det at jeg taler BRHs sak på dette forumet.

Vil ikke si at vi marginaliserer gruppa heller, vi vil bare stå sammen med de gutta som med rette "mentaliteten", som har samme syn på tribunekultur som vi har. De som i såfall da marginaliserer seg er PH som ikke vil ha "uønskede elementer" i sine rekker.

Jeg er også sikker på at begge grupper vil dra i samme retning, men at PH velger den "tungvinte" løsningen ved å være FOR innkluderende(dette blir det helt sikkert reaskjoner på), PH har vel kanskje valgt kvantitet foran kvalitet?

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340