Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mygg

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 243

Lagt til: 26 mai 06, 16:48
Opprinnelig postet av bønna
Ja, utalelsene til Lars Thoresen var det eneste jeg stusset på i denne hjernedøde artikkelen, forventet meg et høyere saklighetsnivå fra deg. Vi er jo tross alt fortsatt medlemmer av PH, enten du liker det eller ikke. Det eneste du klarer ved å spy ut slike utalelser er avstand mellom BRH og PH.


Det kan jo være at det faktisk er en avstand mellom BRH og PH. Som PH-medlem ønsker jeg ikke å bli assosiert med noen ultrasgruppe. Skal dere lage deres egen ultrasgruppe så gjerne det, men ikke som en del av PH. Gå til FFK og be om deres eget felt på Stadion, som PH gjorde i sin tid.

At dere ikke tar dere bryet med å spørre PH om å få bruke PH-feltet er også rimelig frekt. Dere lanserer dere nesten som en underavdeling av PH på linje med andre grupper som TIFO-gruppa o.l. - da bør dere vel kunne spørre PH-styret om hva de syntes? 

Bønna, du fremstår her nærmest som en leder av BRH - har du noen gang snakka med Lars Thoresen personlig om hva han syntes om dannelsen av ultras-grupper i Plankehaugen? Hvis ikke dere har tatt noen kontakt med PH så bidrar dere jo selv til å marginalisere gruppa deres.

Det beste ville vært om de mest ivrige PH-medlemmene fortsatte med det de gjør idag som forsangere etc, bare slik får man med seg flere til å synge på kamper. Og det er vel hele poenget? Hvis dere marginaliserer dere selv som en utbrytergruppe (som det virker som både her på forumet og i Demokraten), så vil dere for alltid forbli få og små.

Det er en grunn til at PH er en stor supporterklubb, og det er fordi den er svært inklduerende overfor alle, gamle og unge. Her syntes jeg Lars Thoresen & Co har gjort en bra jobb. Dere burde heller bidra i samme retning som PH. Jeg får ikke intrykk av at dere bidrar i samme retning som PH som en utbrytergruppe.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f