Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

baddas

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 6

Lagt til: 26 mai 06, 11:33

Gi en lyd når dere kommer til Bergen, så kan vi ta oss en dans!

neida, bare flipper. Har lest igjennom denne tråden selvom jeg egentlig ikke har noe som helst å gjøre med FFK (utenom at dere tok Kvisvik fra oss) og vil bare si dere fortsetter med de planene om en ultras-gruppering.

Det vil alltid være folk som er negativ til ordet ultras, kanskje fordi det eneste negative som skjer med tanke på ultras kommer i media, men alt det positive må du finne ut av selv. Det er desverre bare slik det er.
Leste den artikkelen i demokratene og har selv uttalt meg på forumet mitt om denne saken, og det er jo ikke til å legge skjul på at dette er storm i et vannglass!

Snuten i Norge vet rett og slett ikke hva ultras er, etter noen få av oss i Bergen lekte litt med interessen i fjor så tok det ikke lang tid før snuten var i helene på oss, hvorfor vet jeg ikke,  alt vi gjorde var å fyra av noe pyro i 2-3 kamper.

Håper dere får opp en gruppe, det hjelper på stemningen deres + det blir litt mer liv på tribunen.

Og for dere som er så skeptisk til ultras, ta en tur innom www.ultras-tifo.com og se litt rundt om, det er ikke så gale som du vil ha det til, og de fleste av medlemmene sier de er imot vold, selvom de er ultras.

BI

---------------------------

www.ultras-tifo.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f