Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 25 mai 06, 00:09
Endret: 25 mai 06, 00:10
Hvem som ikke har skjønt hvem sitt poeng kan diskuteres, menmen... Dette blir mine siste ord i denne tråden.

- Det snakkes om at det ødelegger opplevelsen for en hel gruppe. Nettopp der er jeg usikker på riktigheten i det du sier. Nettopp fordi de som har giddet å engasjere seg i denne tråden neppe er en representativ gruppe for hele feltet. Men når det er sagt så er vel også både Jonek og Klokan en del av feltet, og det virker ikke som de plages nevneverdig.

- Skjønner ikke hvorfor dette med synging på PH-feltet blir dratt inn i diskusjonen, men når det først er blitt gjort vil jeg kommentere følgende: jeg er da helt enig i at de som står på PH-feltet bør synge. Bl.a. derfor velger jeg å ikke være der. Men nå er det ikke alle som har råd til å gjøre det jeg gjør, betale 3000 kroner for en overpriset sitteplass sammenlignet med fasilitetene. Men hvis folk har et snev av sosial intelligens bør dem forstå at ikke alle har råd til å betale 1000 kroner for å ta med ungene eller barnebarna på kamp. At dem da velger PH-feltet er helt forståelig. Slik vil det være - dessverre for mange. Så får dere heller innse realitetene og prøve å få med disse menneskene ved hjelp av innkludering fremfor bruk av skjellsord og kjeft!

- At du blir provosert av folk som er det du kaller "politisk korrekte" sier noe om hvor lav toleranseterskelen din faktisk er. Jeg kaller det toleranse overfor andre mennesker, du kaller det å være "politisk korrekt". Med en så lav terskel for hva som provoserer deg, kan jeg faktisk godt skjønne at denne personen glefset tilbake til deg. Stemningen blir jo automatisk litt mer aggressiv når man er provosert. Ihvertfall hvis man er en person som hater å være politisk korrekt....

---------------------------

Er en grunn til at jeg kaller meg A.Scheie og ikke D.Wathne....

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340