Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 mai 06, 10:32
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Har du hørt sånn vrøvl. Sett sammen dette her så er jeg enig med deg. Det er på grunn av innsatsen at vi taper bortekampene. Fortsetter vi i samme bane så skal jeg love deg nedrykk de luxe. Jeg ser at mange skryter av innsatsen mot Sandefjord, nja, jeg vil ikke si vi var så veldig imponerende jeg da.


Beklager, kammerat, jeg kan bare henvise til det jeg skrev i sin tid:
"Det er ikke på innsatsen vi taper kampene, folkens, det er på bortebane vi taper kamper."

Hvis du leser dette ordentlig finner du fort ut at det jeg mente ikke var det som du kaller "vrøvl". Jeg kan finne meg i mye, men ikke i å bli feilsitert, der går grensa.

Det jeg sa var at vi taper kamper på bortebane, ikke at vi taper kamper PGA bortekamper.

At vi taper bortekamper har blitt et mentalt problem først og fremst, i og med at vi bare har gjort to skikkelig dårlige kamper så langt iår, mot Molde og Ham-Kam, ellers har vi spilt godt, med god innsats, sjanser osv.

Mitt poeng er at vi kommer til å begynne å vinne på bortekamper før eller siden, siden vi spiller godt, har sjanser, god innsats osv osv. Det har ihvertfall ikke noe med gule og røde kort å gjøre, siden gule kort gir indikasjon på ulovlig spill som vi ikke vil ha i fotball.

Dermed blir det meningsløst å snakke om at FFK har for få gule kort fordi det betyr at innsatsen er for dårlig. Det blir omtrent som å påstå at det norske folk ikke prøver hardt nok å tjene penger for det er så få økonomiske forbrytelser...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340