Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 23 mai 06, 14:02
Opprinnelig postet av Asgeir
Jeg er stolt over å følge med en klubb som spiller renslig, uten tjuvtriks, uten tull og tøys som norsk fotball allerede er altfor full av. Dette er et av aspektene ved FFK som merke. Vi står for spillende, renslig og underholdende fotball.

At vi ikke har mange gule kort tyder på at vi iår har spilt godt, vi har hatt bra grep på spillet (generelt sett, med et par uhederlige unntak), og vi trenger ikke ty til faenskap for å vinne kamper. Det vrenger seg i meg når jeg ser Occean spille, eller Friend, for den saks skyld, og jeg ville hate å se sånne spillere i FFK-drakt. Da er det jaggu meg bedre å kjempe på nedre halvdel, for å si det sånn. Men heldigvis behøver man ikke spille stygt for å gjøre suksess.

Jeg synes midtbanen til FFK har jobba veldig bra iår, først og fremst gjennom Hans Erik Rambert, men også Bjørkøy, Tarik, Toth, midtstopperne våre.

Det er ikke på innsatsen vi taper kampene, folkens, det er på bortebane vi taper kamper. Vi skal bare "holde fram som vi stevner", så vil dette snu seg. Fortsetter vi å spille på bortebane som mot Sandefjord er det bare et tidsspørsmål når vi begynner å vinne.


Det er ikke på innsatsen vi taper kampene, men det er på grunn av bortebane. Har du hørt sånn vrøvl. Sett sammen dette her så er jeg enig med deg. Det er på grunn av innsatsen at vi taper bortekampene. Fortsetter vi i samme bane så skal jeg love deg nedrykk de luxe. Jeg ser at mange skryter av innsatsen mot Sandefjord, nja, jeg vil ikke si vi var så veldig imponerende jeg da.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340