Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 23 mai 06, 13:08
Når jeg ser sånne lister mister jeg all tro på forbundet, for dette er jo bare oppspinn fra ende til annen! Av alle laga vi har møtt så langt syns jeg FFK er det desidert mest rentspillende laget, og vi har forsøkt å spille fotball, og det er nesten aldri synlige protester mot dommeravgjørelser, i det minste ikke på banen. Siden FFK har fått måltallet 7.74 må vi kunne trekke konklusjonen at det foreligger kriterier, eksakte, tallfestede kriterier, og jeg må si at det er meeeeget useriøst å publisere ei sånn liste uten samtidig å fortelle hvordan ting blir tallfesta/vektlagt.

Du må komme fra NFF for å tro at du kan publisere ei liste sånn, just like that, uten å forklare to ord om hvordan den er utarbeida.

Lista begynner å bli ganske lang over ting som ikke fungerer i NFF, syns jeg.

Når kom det siste noen tanker om norsk fotballs utvikling og langsiktige idrettsutviklingstiltak fra den kanten? Det skjer jo ikke en dritt! Landslaget blir bare dårligere og dårligere, men ingenting blir gjort. Skulle ha vært morsomt å være flue på veggen på trenersamlinger, trenerkurs osv...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340