Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 06, 04:23
Opprinnelig postet av djpete
Du har vel stått for 80% av skrivingen på denne posten 1903, hvilket gjør det umulig å kommentere alt. Endel vettuge oppfatninger/synsinger kommer du med, men definitivt også mye vrøvl.
 Uansett, det bør vel  være rimelig stor krise dersom en trener, som tross alt har gjort FFK meget godt, skal sparkes midt i sesongen.  Klubben er vel definitivt ikke inne i en krise nå. Hadde Tarek vært litt mer kjølig og rutinert ville han skapt de største overskriftene i tabloid pressen, og FFK ville ha ligget trygt plassert på topp 5. Marginer er det eneste som skiller oss i år. De to foregående har ikke prestasjonene vært gode nok.
Laget kommer!!!


Meget mulig jeg kommer med mye vrøvl i dine øyne, men hvis du først skal komme med en slik påstand, så får du vel også komme med på hvilke punkter? 

Om det er til meg eller andre du fortsetter å skrive til; jeg har ALDRI sagt at Eggen skal sparkes nå. Alt jeg har sagt at vi bør ha en diskusjon på dette etter sesongen hvis det viser seg at denne sesongen blir en reprise av 2004 og 2005. Poengmessig (og det er faktisk det vi må gå ut i fra) er ikke denne sesongen noe bedre enn de to foregående.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f