Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 22 mai 06, 23:35
Opprinnelig postet av FFK1903
Til bjervell:

Mulig de siste avsnittene ikke var direkte til meg, men ettersom du skrev at du ikke var enig i det andre jeg skreiv så kanskje du tolket det som om at jeg var villig til å få inn en annen trener nå. Alt jeg har skrevet baserer seg selvsagt på at innledningen av sesongen blir sammenlignbart med det som er resultatet når siste kamp er spilt. Og foreløpig ser det jo ut som vi kommer til å slite nede i bunnen som tidligere år. Vi spiller brukbart hjemme, men ikke godt nok til å vinne altfor mange kamper, borte er vi resultatmessig like dårlige som før. 

Som jeg har skrevet, og som du også skrev, vi bør forvente å se en viss fremgang fra tidligere sesonger i Tippeligaen ved sesongslutt. Hvis vi for tredje året på rad sikrer plassen med et nødskrik, og vi har de samme problemene som før i kampene, så har ikke Eggen gjort det som er jobben hans, nemlig å gjøre FFK til et bedre lag og luke bort feilene. Jeg er sikker på at han ser hva som er problemene, men jeg er i tvil om han vet hvordan han skal takle og løse dem. Her kunne kanskje friskt blod gjort noe med det problemet med en gang. Men når han har bygd opp FFK til det det er i dag, er det vanskelig å sitte midt i det og få en objektiv oppfatning av det. Mens en som kommer utenifra kan se det med en gang.

Du, med flere, sier at det ennå er tidlig i sesongen. Det blir litt feil, vi er faktisk ferdig med over en tredjedel allerede. Når vi har spilt mot Rosenborg, Tromsø, Odd og Lyn så er vi halvveis. Jeg ser ikke helt at det skal løsne så veldig før den tid, og da er brått sommeren her og status quo skal gjøres opp. Det er fort gjort å si at det er tidlig i sesongen og det brått går opp for en at vi faktisk er kommet ganske langt. Og etter halvspilt serie bør vi kunne se rimelig godt hvor på tabellen FFK ligger også etter sesongslutt. I 2004 hadde vi en fantastisk høstsesong, men vi klartet bare fire plasser på tabellen, så med mindre miraklene igjen skal overraske oss, bør vi peile ut allerede vel halvspilt sesong hvor vi ligger ved sesongslutt også. Og det er ikke sikkert at vi får en god høstsesong heller, kanskje vi fortsetter i samme sporet.


Du har vel stått for 80% av skrivingen på denne posten 1903, hvilket gjør det umulig å kommentere alt. Endel vettuge oppfatninger/synsinger kommer du med, men definitivt også mye vrøvl.
 Uansett, det bør vel  være rimelig stor krise dersom en trener, som tross alt har gjort FFK meget godt, skal sparkes midt i sesongen.  Klubben er vel definitivt ikke inne i en krise nå. Hadde Tarek vært litt mer kjølig og rutinert ville han skapt de største overskriftene i tabloid pressen, og FFK ville ha ligget trygt plassert på topp 5. Marginer er det eneste som skiller oss i år. De to foregående har ikke prestasjonene vært gode nok.
Laget kommer!!!

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f