Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 mai 06, 05:51
Endret: 22 mai 06, 05:53
Arrrg! Nå hadde jeg jo faen meg skrevet et nytt langt innlegg etter at jeg hadde gått på runden. Så klikker jeg på `svar` og får beskjed om å logge inn  Ble tydeligvis utlogget da maskinen gikk i hvilemodus mens jeg var borte. Og innlegget? Bortevekk! En ting er sikkert, jeg gidder ikke å skrive alt på nytt. Muligens ikke mye moderatorene kan gjøre med det, med mindre det hadde dukket opp en dialogboks som et nytt lite vindu hvor man kunne logge seg på, og at innlegget jeg hadde skrevet lå bak i det eksisterende vinduet om noen skjønte det.

Kort fortalt:

Vi var det tredje beste laget andre halvdel av 2004, men jeg vil påstå at skal det ha løsnet så betyr det at Eggen hadde fått ut potensialet i klubben, da skulle vi ha merket det selv om Drillo overtok. Dermed fremstår høsten 2004 mer som et blaff, at alt klaffet fremfor at laget fikk ut potensialet sitt og det løsnet skikkelig.

Jeg tviler på at Eggen legger treningskampene til grunn for å bedømme kvaliteten på laget før seriestart. Hadde det vært tilfelle ville stallen blitt styrket vesentlig før sesongstart i 2004 og 2005 da treningskampene var en endeløs rekke med dårlige resultater. Men selv da var Eggen (og for så vidt Drillo) av den oppfatning at stallen var bra som dem var, og at forsterkninger ikke trengtes. Det sa han også før denne sesongen, og det er et svakhetstegn at han allerede etter kort tid ser at han tok feil.

Det skal ikke mer enn uavgjort i dag mellom Hamkam og VIF før vi er på kvalifiseringsplass, da begge disse to vil gå forbi oss på grunn av bedre målforskjell. Vi har sluppet inn flest mål i Tippeligaen så langt, men merkelig nok har vi i snitt sluppet inn færre mål enn de to tidligere sesongene (2,04 i 2004 og 1,69 i 2005, mot 1,55 i år). 

Hvis Fredrikstad etter sesongen fremdeles befinner seg noen små hakk over nedrykk vil jeg trekke konklusjoner til en gamblende Eggen i Las Vegas, foran en slot machine. Han spiller og spiller, men får ingen gevinst. Han gir opp og noen andre setter seg på samme plass og får gevinst på første forsøk. Utrolig nok skjer dette ofte. Så da er det kanskje på tide å overlate ansvaret til noen andre og vi kanskje får en opptur? Slik som Start med Nordlie, Liverpool på Benitez (hvor Houiller i flere år hadde prøvd og stagnert, selv om det ble titler i form av cuper), og ironisk nok Eggen da han tok over som trener. 

Ble ikke akkurat kort fortalt, men ettersom dette var et resymé av mitt opprinnelige innlegg, så kan dere jo tenke hvor stort det var. Men for å være virkelig kort: Frisk luft gjør at ting blomstrer.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340