Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 mai 06, 02:58
Endret: 22 mai 06, 03:01

Vi kan gjerne se bak resultatene i enkeltkamper, men ikke når det blir tre, fire kamper, da er det ikke bare tilfeldigheter og det lille ekstra som mangler er jeg redd.

Årets sesong minner kanskje ikke så all verden om fjoråret, men veldig om året før da Eggen også var hovedtrener. Vi spilte godt hjemme, men det løsnet ikke skikkelig. Du ville da, som nå, sikkert ha sett bak resultatene og sagt at vi mangler det lille ekstra. Vi måtte helt ut på høsten en gang for å finne første hjemmeseier, mot Molde. Da først begynte det å løsne litt, men bare akkurat nok til at vi unngikk nedrykk. Er du klar for å det samme i år, er du virkelig klar for å vente så lenge før det løsner? Jeg begynner i hvert fall å gå lei å drukne på vårparten, for så å få tørr grunn under føttene i siste serierunde. Da er det bedre å gå tørrskott igjennom hele sesongen, og så kanskje snart begynne å bestige fjell. Med andre ord, ikke gå helt i bunnen og så begynne å reise seg, men stå oppreist hele tiden. Da har vi en stabil prestasjonsbølge å bygge videre på. Men da må vi slutte å se bak resultatene og skylde på marginene. 
 

Vi kan ikke hvert eneste år bruke en halv sesong på å finne ut hva det lille ekstra er, hvilke spillere vi trenger etc. Vi trenger å være med fra første spark på ballen. Vi kommer aldri til å være noe annet sted enn i bunnen hvis vi hvert år skal vente til sommeren med å skjerpe oss. 
 

Dessuten, det å kjøpe om sommeren virker som en smule desperat holdning også. Overgangsvinduet er ikke åpent lenge, det blir ofte til impulskjøp a la Toth som i fjor. Da er det vel bedre å bruke vinteren på å finkjemme spillere, og få dem inn i laget før sesongen starter. Vi har månedene november, desember, januar, februar og mars til å hente inn forsterkninger til sesongen. Likevel har vi en tradisjon for å hente inn forsterkningene den lille perioden midt på sommeren når sesongen er halvspilt med å hente inn forsterkninger. Det overgangsvinduet der burde heller brukes til å hente inn en skikkelig storfisk som vi kanskje ikke hadde fått på vinteren, eller kjøpe spillere på grunn av uforutsigbare skader etc i laget. Det er uheldig at sommeren brukes til å hente inn to, tre spillere for i det hele tatt å overleve.
 

En annen ting, tror du FFK er mest attraktiv som klubb om vinteren, når ingen kamper er spilt og alle lagene står likt på tabellen, eller på sommeren når det er 10 lag foran oss på tabellen? Når det kanskje er 4-5 andre klubber som vil ha den samme spilleren som oss, klubber som er over oss på tabellen, så sier det seg selv at sjansene for at FFK får denne spilleren er mindre enn om vi stod likt med de andre klubbene om sommeren. Leste at FFK var interessert i Azar Karadas. Tror du han vil komme til FFK i sommer når klubber ligger i bunnen og kjemper, eller gå tilbake til Brann som kanskje kjemper om medaljer? Hadde dette vært i vinter så hadde vi stått mye sterkere.
 

For meg virker det også som at spillerne vi henter inn om sommeren gjør en god figur på høsten, men dabber ned til samme nivå som resten av troppen når sesongen er ferdig og en ny står for døren. Kanskje er de ivrige etter å vise seg frem, de har kanskje ikke spilt fotball på lange tider og spiller over evne på høsten. Så kommer våren og de er egentlig ikke noe bedre enn de andre spillerne. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men et eller annet sted på veien må Eggen ha mistet gløden i spillergruppen. 
 

For å svare deg kort; hvorfor ikke hente inn spillere som passer inn i FFK og ikke minst hente dem før sesongen. Så slipper vi å klage på at vi har marginene mot oss, og vente på at det snur. Har vi skikkelig spillere trenger vi nemlig ikke marginene på vår side for å vinne kamper, da gjør vi det uansett. Vi har også bedre sjanser til å ta poeng på dårlige dager da alt går mot oss. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340