Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 mai 06, 02:29
Vi kan ikke hele tiden se bak resultatene og si oss fornøyd med at vi tapte ufortjent. Dessuten, marginer er noe som flater seg ut over en sesong. Vi kan vel for eksempel si at vi hadde marginene med oss på Lerkendal i fjor, likeså på Kristiansand stadion i siste serierunde. Ting jevner seg ut, det har de gjort de to siste sesongene og vil gjøre det i år igjen. Så marginene har egentlig ingenting å si på tabellposisjonen når sesongen er ferdig, det vi har tapt på marginer til nå, tar vi igjen ved en senere anledning.

Og det er ikke normalt at vi skulle hatt marginene med oss hele veien uansett. Tabellen regnes også etter faktisk poeng, og ikke etter potensielle poeng. Tabellen er slik den er nå, det er ikke mye vi for gjort med det. Vi ligger ikke på tredjeplass med seire mot Brann, Viking og Sandefjord, vi ligger nede i sumpa med uavgjort mot Brann og Viking, samt tap mot Sandefjord. At marginene utjevner seg er jo Sandefjord et flott eksempel på. Urettferdig tap i Stavanger, urettferdig seier mot FFK.

Så i mine øyne så ser denne sesongen ut til å bli akkurat lik den forrige og den før der. I fjor lå vi til og med ganske høyt oppe på denne tiden av året, vi hadde marginene med oss de første kampene, så buttet det litt i mot og vi ble dratt ned i sumpa på ny.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340