Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 22 mai 06, 01:03
Opprinnelig postet av FFK1903
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Jeg er usikker på åssen han har gjort det i TL med Moss og Aafk, men etter det jeg husker i farten, så har vel det vært rett opp og mer eller mindre rett ned igjen... mao, han har masse erfaring med å rykke opp fra 1 div, og ned fra TL som trener,


Han trente vel aldri Aalesund i Tippeligaen tror jeg, tror Aalesund spilte sin første sesong i vår øverste divisjon for første gang når de rykket opp med Nordmark.

I Moss rykket han vel opp? Og så holdt han liv i dem i Tippeligaen over en periode, men det ble som med FFK et forsøk på overleve fremfor å heve seg. Eggen har jo også uttalt at potensialet til FFK som en klubb å regne med er større enn i Moss. Da er det på tide å se dette potensialet, for etter denne sesongen så har vi vært der i tre år.


okay, mente han rykket ned med moss også jeg da, men husker kanskje gæli, mener jeg leste i boka som eggen jr skrev at han trena aafk i tl, men husker sikkert feil, sent på kvelden er det også...


Potensialet i FFK var det jeg ville si istad, men glemte det, han har uttalt at potensialet er større i FFK en i moss, men hvorfor ser vi det da ikke?? Er det noen i klubben som holder igjen eggen fra å "gjøre noe stort" eller er ikke eggen god nok til å gjøre det?? 

Hva fikk eggen til å si at det er større potensial her enn i moss? Penger?? At vi har mere penger tilgjengelig i ffk? Hvor er så disse pengene??

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340