Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 21 mai 06, 23:00
Av ledertyper hadde vi jo spillere som Ringberg og Risholt. Dette var spillere som tok tak, og dro med resten av guttane. Begge hentet av Eggen. Får håpe at Bjørkøy kan være en tilsvarende type nå som han har blitt kaptein.

Et av problemene vi har i dag, er vel heller et spissproblem. Både i fjor og så langt i år, har spissene våre scoret altfor lite. Toth syns jeg allikevel har imponert spillemessig sålangt, en positiv overraskelse. Men vi magler en skikkelig goalgetter, og der har vi tapt mange poeng allerede i år.

At vi varierer så mye i prestasjonene hjemme og borte, må ligge i hodet på spillerne. I fjor var det jo en "sannhet" at det nesten var umulig å vinne borte. Dette sitter tydeligvis igjen i hodet på spillerne fortsatt. Vi må få en annen innstilling på bortebane, vi må tørre å vinne og stole på egne ferdigheter.

Håper det løsner også på bortebane, før det er for sent, og at vi henter inn ihvertfall to klassespillere så fort som mulig når vinduet åpner. En midtstopper og en spiss. Kanskje også flere spillere, alt etter hvem som ikke blir med videre.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340