Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 20 mai 06, 01:52
Hei.

La meg bringe litt fornuft inn i bildet.
I sin første sesong med FFK i elitserien  ledet Knut Torbjørn Eggen laget til en plass på trygg grunn. Mot alle odds holdt han motet oppe i en skakkjørt FFK-tropp, som ble dømt nord og ned etter halvspilt sesong. Han hentet nøkkelspillere til klubben, gjorde motgang til medgang, og sikret ny kontrakt i landets øverste liga.

Neste sesong var Egil Drillo Olsen hovedtrener. Sammen med Eggen sørget han for at FFK nok en gang holdt seg over streken - og det i den vanskelige andresesongen.

Nå er vi inne i FFKs tredje sesong i eliteserien - den andre med Eggen som hovedtrener. Per i dag har vi spilt åtte serierunder, og FFK ligger på 9. plass med 9 poeng.

Det er litt underlig å kreve Eggens fat på et hode med utganspunkt i at han har forspilt sin sjanse til å skape et topplag. De av dere som interesserer dere  for fotball, bør vite at for å kunne brenne en sjanse, må man faktisk ha hatt den i utgangspunktet.

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz

Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340