Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 16 nov 03, 21:25
Melo kunne nok hevda seg i tippeligaen også, hans hurtighet/rykk utgjør en spisskompetanse jeg synes det er litt rart at man kvitter seg med, når det er sagt så er det vel noen få ganger han virkelig har preget matchene, og det + kultur/språk barrierer er vel kanskje nok til at man velger å se på andre alternativer.
Når det gjelder Watson så har han også noen meget gode egenskaper, i form av teknikk, innleggsfot. Hans gode egenskaper er allikevel ikke gode nok til at han ville kunne utmerke seg i tippeligaen. Synes ikke at han hverken typisk ving, eller back, hans beste kamper har han etter min mening spillt sentralt, og der er det ikke plass til han. Stian fikk altså den ene plassen man følte var ledig på venstre kant, noe jeg synes er et fornuftig valg!!

At enkelte her på forumet stiller tvil til Brenne sine ferdigheter, syns jeg er merkelig; han spiller på U-landslaget, og har iår, ved noen anledninger kjørt karusell med opptil flere FFK forsvarere samtidig. Ok, denne sesongen har ikke på langt nær vært hans beste, men Eggen har tidligere hatt han under sine vinger, og er godt kjent med hans talent, potensial, og egenskaper. Eggen er konge, og vet hva han gjør, Simen er derfor mer enn velkommen:ffk::ffk:

---------------------------

Macka fra start!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340