Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 27 mar 03, 15:01
Først: Jeg mener FFK gjør helt rett i å satse på ny stadion. Klubben er i medgang, tilskuerne strømmer på og i en slik situasjon er det helt korrekt å tenke langsiktig og ambisiøst. På den måten hever en kravene til den innstasen klubben selv må gjøre i de kommende årene, det hever forlks forventninger og jeg tror det samlede resultatet blir mer publikumsinteresse, flere sponsorer, og mer penger i kassa.

Så: Tidsperspektiv. OK det SIKTS mot en løsning i 2005, men dette vil hele tiden bli revurdert i forhold til inntekter, realisme, publikumsoppslutning, reguleringsplaner, behandling i kommunen etc. I og med at dette er en tidkrevende prosess er det også riktig tidspunkt å begynne å planlegge, tenke og få dette på skinner.

Til slutt. Realisme. hegnar sankker om den totale "norske" økonomien. han lagde bare et retorisk poeng av at en klubb som nylig har rykket opp i fra 2. divisjon vil nygge ny stadion. Han kjenner på ingen måte de konkrete planene og med hvilken edruelighet og med hvilket tidsperspektiv dette behandles av FFK. Hegnar sitt poeng passer SVÆRT mye bedre på "Stabækk" sine planer som etter min mening er det reneste Luftslott. Planene er dobbelt så store som FFK i en klubb som bare har et reklamebyrå som publikumsgrunnlag, og i en by som allerede har Åråsen, Ullevål + planene til Vålerenga.

Konklusjon: Alt i alt er FFK på rett spor. Jeg ønsker de ny planene velkommen av hele mitt hjerte, og jeg syns også plasseringen er riktig. Når det gjelder den endelige utformingen tror jeg ikke siste ord i den debatten er sagt. Men utgangspunktet til Griff ser veldig bra ut.

LYKKE TIL FFK!
16 APRIL!!!! Fortsatt på gamle erverdige Fredrikstad stadion.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340