Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 07 mai 06, 00:09
Endret: 07 mai 06, 00:10
Okei folkens, skal roe meg ned

BøgeJon, legg merke til ordet "can", det betyr "kan", det betyr ikke at det skjer hver bidige kamp, og om vi skal bruke Skandinavia som målestokk så skjer det jo no knapt hvert år. Om det så skjer at det blir bråk rundt en fotballkamp i Skandinavia, så er det ikke pga. ultras, men pga casuals, som jeg digger like lite som alle andre(som ikke er i dette miljøet vel og merke).

Når vi ser på UFC så er vel ingen av disse casuals. De går fint kledd ja, men ikler seg gjerne et skjerf. Ingen casuals går i skjerf, regner med at du også har rimelig god peiling på det. Om de bruker SI-capser så syns jeg det blir litt "wannabe". Hørte en historie der de ble stoppa og filmet av politiet før kampen mot FCK i Køben, de skjønte visst ikke hvorfor de ble stoppa, de hadde jo bare på seg en SI-caps, resten av antrekket bestod blandt annet av drakt og skjerf. Om enkelte av de velger å flørte men en slik kultur, hver så god, be my guest, men jeg syns det virker fjernt.

Linken mellom Unge Enga og Enga Casuals er der, men man ser fort forskjell på de som er ute etter å synge og veive med flagg og de som er ute etter å knuse skalle etter kampen.

Til ffkerkonge: Hvem syns du jeg bør snakke med? Har du noen forslag?  

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f