Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 28 apr 06, 01:20
Opprinnelig postet av Asgeir
Etter å ha stått i plankehaugen på Briskeby må jeg si at en enkelt basstromme for å synkronisere haugen sannsynligvis ville gjort underverker for kraft og regi.

Vi snakker kun om en helt enkel markering av pulsen sånn at et helt felt virkelig kan synge helt unisont, noe som faktisk er vanskelig når avstandene blir over 20 meter.

Det er dessuten ikke alle rop som trenger tromme. De som har dynamisk puls trenger ikke, ei heller de langsomste ropene. De som går litt raskere, og har flere ord vil fungere 1000% bedre med tromme, det er jeg sikker på.

Ellers er det en tydeligvis en edel kunst å følge med på kamp og Zoran samtidig. Men det er mulig at det blir automatisk etter noen kamper, hehe. Zoran ser jo forøvrig ca 3% av kampen, jeg regner med at han må spørre om stillinga med jevne mellomrom. ;-)


Når vi kommer i gang med Plankehaugens nye kor/sanggruppe, så får vi jo mulighet til å prøve dette i forbindelse med en øvelseskveld og da kan vi jo se hvordan dette lyder og gjøre en avstemming blandt sangerne om dette er noe vi også vil bruke under kampene.

Jeg personlig har lenge ønsket dette med en basstromme, men dersom flertallet mener noe annet, så er det jo bare å respektere det. Men et førsøk må vi gjøre.

Det hadde sikkert vært fint å fått deg med i sanggruppa, Asgeir, selv om du bor i Oslo. Du er jo musiker og har derfor sikkert mye å bidra med, og så pleier du jo å være på de fleste kamper både hjemme og borte.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340