Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 26 apr 06, 08:15

Dette sier Kvisvik om saken til Demokraten.

Det blir umulig å forholde seg til slikt så lenge det er anonymt. Jeg bruker ikke energi på det.. Og når sant skal sies. Her i Fredrikstad har jeg hatt relativt rolige dager når det gjelder  annonym drittslening. I Bergen dukket det opp ryktespredning og usannheter nær sagt daglig. Det ble såpass mye at ikke en gang bergensavisene gadd å bite seg merke i dem. Jeg har et avslappet forhold til slike innlegg. Noe annet nytter ikke. De er etter min mening mest egnet til å dra på smilebåndet av, sier Kvisvik.

-Tvilsom journalistikk
-Det jeg har gjort meg noen tanker om er den journalistiske biten. Det virker som om en hvilken som helst tulling, uansett bakgrunn og uansett hvilken intensjon vedkommende måtte ha, kan skrive hva man vil. Da er det  en smule forstemmende at et nettsted  som utgir seg for å være seriøst griper fatt i slike innlegg og slår dem opp. Slik det fungerer på disse nettstedene kan jo hvem som helst gå inn å konstruere en sak etter eget forgodtbefinnende. Det blir helt feil, spør du meg.
-Hadde et slikt innlegg vært seriøst begrunnet og levert med fullt navn hadde det vært helt annledes. Da hadde det vært mulig å gå inn i en diskusjon, sier Kvisvik.

- Men heldigvis har jeg levd en stund og vært med på litt av hvert. Derfor har jeg ingen problemer med å ta slikt for det det er. Det hadde vært verre om det hadde vært en urutinert unggutt  som hadde blitt utsatt for dette, sier Kvisvik.
-Denne type innlegg er nok verst for de mange seriøse og ekte supporterne. Det blir skapt et slags inntrykk at det står en haug med supportere bak utsagnene. Og det stemmer veldig dårlig med inntrykket jeg får når jeg snakker med folk i supportermiljøet. De gir uttrykk for at de er fortvilet og forbannet når slike saker blir presentert på vegne av alle supportere, avslutter Kvisvik


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f