Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 24 apr 06, 15:40
Opprinnelig postet av wergis
Opprinnelig postet av frekkrik
Hva i H..... er det dere tenker med?!?! Ta ut Bertelsen å Bora?? EN dårlig kamp, der laget svikta kollektivt, så vil dere benke to av de viktigste vi har? Å det til fordel for en spiller som Blixt?? Seriøst? La nå guttane få den kampen her ut av huet å gå ut å grise fuglane a! Da starter vi ikke med spillere som er langt unna det nivået de bør være på! Alle kan ha en dårlig dag, å igår smittet det over til hele laget etterhvert! Det skjer ikke to kamper på rad!



Jeg siterer til at bertelsen har vært dårlig i flere kamper, ikke den enkelte vi så igår.. Jeg håper og tror Bertelsen kommer tilbake til det nivået han hadde i fjor, men da må han først komme i den formen!! 


Er faktisk enig med deg. Bertelsen er bare en skygge av seg selv om dagen. Han har mange tellefeil nå om dagen. Se bare på generalprøven på Hamar. Skyld i begge måla etter det jeg kan se( selv om andre mener at Rami var på bærtur på mål nr. 2 ). Mot Brann, mener faktisk at han er skyld i at vi ikke vant den kampen, plasserer seg feil gang på gang, verst når han er innenfor 16. Utenfor gjør han en grei nok jobb. Og kampen mot Viking burde vi også hatt en sjanse til å ta en seier i hvis ikke Bertelsen hadde gjort de tellefeila han gjør. Jeg synes han nesten er skyldig i alle måla vi får i mot nå om dagen. Så ja, jeg begynner å lure på om han faktisk bør ta seg en tur på benken snart . Tror også Tronseth hadde gjort det bedre enn Bertelsen på venstre nå.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340