Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 24 apr 06, 14:44
Ser ikke noen grunn til å bytte ut bertelsen ennå. Det er ikke prestasjonsfremmende at én dårlig kamp gjør at du blir satt på benken. At Bora har vært litt slapp i år er vel ikke til å stikke under en stol, så det er kanskje like greit å la Tronseth få prøve seg? Men Bora er jo kaptein, om enn ikke så veldig tydlig som det?

Å bytte inn Yherland på bekostning av Kvisvik når tippeligaens beste høyreback skal nøytraliseres tror jeg ikke er noe sjakktrekk. Tror det er bedre å la Yherland få slippe til når det står mindre gode backer å venter.

Synes det er mye viktigere å få lagt om til stuss-og-gjennomløping-angrep. Jeg orker ikke å sitte å se på at gutta skal prøve å finspille seg gjennom en mur av forsvarsspillere! Da er vel 4-4-2 mest nærliggende, enten med Toht og West eller Hoås og West? Bør ihvertfall være mulig å springe fra Kippe, han er ikke så rask som han var....

Og plasser Brenne der han møter den minst gode spilleren. Det er vel ikke så lett å finne så mange svake punkter i Lillestrøms midtbane, men Søgård bør vel passe Brenne bra? Så med en 4`er diamant på midtbanen, bør brenne stå øverst..

På høyrekant er jeg helt opprådd...Wiig har vel sjelden spilt bra der. Velger Røn.

Savner Risholt`en  til å holde Koren i sjakk, klarer ikke helt se hvem som skal kunne hindre han i å tre igjennom pasninger til spissene? Velger Bjørkøy.

          Toth      West

               Brenne

Kvisvik                 Røn
              Bjørkøy

Bertil     Piiroja  Tronseth Cwartek 



Ser jo fort at utafor 1. ellever`n så har vi mangler på mange plasser.

---------------------------

Støtt FFK - Si "Hold kjeft" til en stadionsurpomp!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340