Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 04 apr 06, 10:09

Nok en gang er jeg helt enig med deg Dracula. Kan se ut som om vi blir grinebitterne her inne i år og.

For meg fremstår en målsetning om å kjempe på øvre halvdel av tabellen som en utopi, med den midtbanen og det angrepet vi har. Forsvaret er vel strengt tatt ikke av verdensklasse det heller.

Jeg har all mulig respekt for KTE, men hva han tenker med når han stiller med kun 3 spillere på midtbanen vet ikke jeg. Brenne er god, men for lett og ustabil. Ramberg kan være god, men er alt for veik og blir ofte borte. Bjørkøy er ok, ikke noe mer. Ingen av de er noen kriger, ingen er en deffensiv trygghet. Midtbanen er rett og slett for dårlig når vi ikke har ballen. Har litt vanskelig for å se hva Christian Berg skal tilføre oss som vi ikke alt har, men det kan være fordi jeg ikke vet nok om ham.

Bora var veldig god når han kom. Ikke like god i fjor, og bortsett fra å være hovedpersonen i aprilspøken kommer han neppe til å utmerke seg i år heller (ut i fra hva han har vist i vinter). Raio er en kriger, som jeg har sansen for. Berthelsen er ren kvalitet. Jeg heier på PAC, men han er vel for ustabil, og mangler mye på spilleforståelse. Hvor er alternativene hvis noen av disse 4 ikke fungerer eller blir skadet? Tipper vi ser Peters på stopperplass igjen i løpet av sesongen. Om ikke annet er det i hvertfall spennende å ha han bak der (får vi se en cruyf som bakerste mann?)

Keeperplassen er usikker, men her er det håp.

Angrepsrekka er som keeperplassen, usikker men med håp. West i form kommer til å hærje, men kommer han i form? Hoås var til dels veldig god i de siste kampene i fjor, men hvor mye har skaden satt ham tilbake? Toht var et bomkjøp, men har vel vist litt lovende takter i vinter, vi får krysse fingrene. Martin Wiig,  hva skal man si?  Kvisvik er kavlitet når han er i form. Tarek... Jeg krysser fingerne og tror at her har vi noe stort (dog liten) på gang. Kan nok bli litt lett, og har neppe mye å bidra med i forsvar.

Alt i alt har vi et lag som det knytter seg stor usikkerhet til. De kan gjøre det helt store og de kan gjøre det helt elendige. HamKam viste oss vel med all tydelighet at vi ikke er veldig mye bedre enn de vi regner med skal rykke ned.

Eneste sikre i år er at Sandefjord rykker ned, og så får vi sloss med Hamkam, molde, stabæk, odd og tromsø om å unngå de to neste plassene.

---------------------------

Jeg ønsker meg en 2006 sesong uten intern uro og bråk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340