Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 09 mar 06, 18:53

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Når man ser hva det koster å gå på fotball kamp i f.eks England, med den kjøpekraften mannen i gata har der, så synes jeg det er pinlig at noen som kaller seg fotballsupportere i Fredrikstad klager på prisene på sesongkort. 
"Klubben i mitt hjerte, helt til det koster noe"?
Jeg påstår at alle har råd, hvis de tar seg råd. Det står på vilje. Patetisk å begynne å regne på hva enkeltbilletter koster og sammenligne det med sesongkortet, og så bruke det som grunn. 
Forstår derimot noen av de andre argumentene som at man går en kompisgjeng på kamp, eller tar med seg besøk på kamp.


Du sier veldig mye rart, til å være en som "kanogvetalt"....

Selv om du kanskje har råd til å kjøpe et sesongkort, bør du vel klare å se at andre sliter med å betale 3000 kr for det i januar? Er ikke snakk om å være supporter eller ikke. Det er snakk om prioritering. Noen må faktisk prioritere å betale regninger fremfor å kjøpe sesongkort.

Og er man noe dårligere supporter om man kjøper enkeltbilletter fremfor sesongkort? Minner litt om den "jeg er bedre supporter" - holdninga som ble debattert her i fjor, uten at jeg skal rippe opp i det.

Det er helt klart mange fordeler med å kjøpe sesongkort, men man må bare innse at ikke alle tenker likt. Og som flere har nevnt, pris spiller inn for mange, samt forholdet mellom pris og produkt. Og hvis man vet at man ikke får se tre-fire av kampene, hvorfor skal man da føle seg "tvunget" til å kjøpe sesongkort? Et sesongkort som i utgangspunktet er dyrere enn om man kjøper enkeltbilletter? Det er lov å tenke litt lenger enn nesa rekker.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340