Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 19 feb 06, 16:51
Endret: 19 feb 06, 16:59
Ok, Møklegård, jeg skal ta selvkritikk på - og beklage - noe av måten jeg ordla meg på. Jeg trodde du mente ting du faktisk ikke hade skrevet og det unnskylder jeg.
Men på et område virker vi tydeligvis enige; nemlig at  Lyn har  et stort fortrinn. Dessverre, sett med lokalpatriotiske øyne.

Jeg kan bekrefte at jeg har relativt god kjennskap til både FFKs og Lyns satsing (evt manglende satsing) på talenter. Selv vil jeg hevde følgende: Som lokalpatriot og FFK-supporter vil jeg ha flest mulig talenter til FFK, noen av dem vil trolig slå til. Men det er et lang steg fra å være talent til å bli toppspiller, og slik ståa er idag vil jeg hevde at man, som talent, har større sjanse til å nå opp i Lyn-systemet enn i FFK-systemet. Dessverre. Men ting kan endre seg, la oss håpe det! 

PS! Jeg sier ikke at FFK nødvendigvis er dårlige, men, etter min mening, Lyn ligger nok en liten divisjon over de fleste andre norske klubbene i arbeidet med å få ut hver enkelt spillers potensial.


EDIT: Hvorvidt jeg forsvarer Lyn sitt opplegg, slik det blir påstått er jeg ikke helt sikkert på. Det er helt klart betenkeligheter, både morralsk og makredsmessig, men når det gjelder å få frem det beste i hos hver spiller, er det nok ingen andre i Norge som er på det nivået ennå.


EDIT2: Når det gjelder å være spilleberettighet og avtale: Joda, det er helt klart en avtale. Men det er noe man velger selv. Konsvensen av å søke seg til NTG/Lyn er å være inneforstått med at man blir Lynspiller om man kommer inn. Konsekvensene av å spille i Lervik, Selbak eller Torp er man må stille på dugnad. Vil man ikke ta konsekvensene, må man finne andre løsninger. Verre er det ikke.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340