Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 jan 06, 12:57
Jeg tipper at Simens framtid i FFK er nøye forbundet med FFKs sportslige resultater. Neste sesong kommer til å bety mye for om Simen blir i FFK eller ikke. Jeg finner det svært lite sannsynlig at Simen velger en annen tippeliga-klubb, for jeg tror et FFK i suksess viser fram Simen vel så bra som en benk i Rosenborg. ;-)

Hadde jeg vært Simen ville jeg informert FFK om mine ambisjoner, forlangt en korttidskontrakt for å se om FFK kan befeste seg i toppen, eventuelt en kontrakt med klausul om tabellplassering...

Hvis ting går bra for FFK etterhvert, så vil jo tross alt FFK være en klubb som er helt akseptabel som yrkesvalg, da spesielt med tanke på langtidskontrakter. Hvis Simen klarer å dra iland en kontrakt med årslønn på en million eller mer, så vil jo muligheten være der for å legge seg opp penger, sånn med tanke på en fotballkarrieres lengde osv. Tror nok fort spillerlønninger spretter opp i en million hvis det kommer 10-15 000 på kamp jevnlig gjennom mange år... For da har man jo råd til det.

FFK vil aldri kunne konkurrere med lag i europa som har 50 - 100 000 på hjemmekamper, men mitt håp er at det går så bra at man lønne gode spillere godt, sånn at det blir ett alternativ til å bli proff i utlandet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340