Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 21 jan 06, 19:05
Opprinnelig postet av Husgutt
jeg håper virkelig dette kun er taktisk utspill for å få høyere lønn.. ellers må vi gjøre noen drastiske tiltak for å få gutten til å bli!!! drar han til en annen  norsk klubb blir jeg forbanna....


Jeg håper det faktisk er fordi Simen er en svært god fotballspiller og at han, ved å signalisere en avventende holdning til å signere ny kontrakt, ønsker å se hva som er av bevegelse i markedet. 

En fotballspiller er som en hvilken som helst arbeidstaker. Noen ganger kan det være greit å sende ut følere - selv om man trives godt der man er. Du vet jo aldri hva som kan dukke opp. 

Simen behøver ikke kjøre denne form for "lønnsforhandlinger". Hvis Simen vil ha mer lønn regner jeg med at han sier det tydelig i kontraktsdiskusjonene og ikke igjennom media. 

Jeg tror Simen er stor nok til å håndtere dette på en god måte - og jeg håper selvsagt at Simen velger å bli i FFK. Han viste ifjor hvor utrolig viktig han er for klubben - hvis han i år klarer å unngå å samle på seg halve kortstokken blir han ikke mindre viktig...

:)

---------------------------

Fuh! Fuh! Fuh!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340