Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rund

Knøttespiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 61

Lagt til: 16 nov 05, 18:44
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Sørlie sier vel litt mer enn det som har vært sagt om Drillos tillitt i dagens Demokraten.........  Internt har det vært uenighet om spillestil, men enhver diskusjon har blitt drept med plansjer og Fakta statestikk............ Og slik dreper man enusiasme og spilleglede....


Nettopp. Og det var Demokraten, ikke Fredrikstad blad som hadde intervjuet med Sørlie. Jeg synes det han sa var meget interessant, og det lå en god del mellom linjene der -- slik du også tolker det:
Det er ikke spesielt oppmuntrende, eller motiverende, når ens argumenter blir slått i hjel med plansjer og statistikk. Jeg kan livlig forestille meg hvordan disse seansene har forløpt.
Vi kjenner vel alle igjen ledertypene som bruker plansjer og statistikk, i stedet for å gå inn i en konstruktiv dialog... Men forsåvidt får man jo alltid noe å snakke om i lunsjpausen. :)))

Likevel, jeg synes det er veldig synd at Drillo sluttet slik han gjorde. Jeg skjønner at han gikk lei. Det er ikke noe moro å bli hetset i sin egen by. Og dessuten av folk han tydeligvis anser som idioter, siden han gjentatte ganger har trukket fram dette med kunnskaper og faglig fotballforståelse.

Med Drillo som analytiker og samarbeidspartner for både de langsiktige strategiske valgene, og de taktiske valgene foran hver kamp, tror jeg FFK hadde vært vesentlig styrket neste sesong -- med Eggen og Ahlsen som trenere. Og Harry Hansen som utvikler og for øvrig som en kunnskapsrik fyr med masse positive vibrasjoner i kulissene.

Vel. Drillo stakk. Synd. Men håpet stråler stort og vakkert med hensyn til neste sesong. Og nå er det landskamp.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340