Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 15 nov 05, 13:40
Endret: 15 nov 05, 13:44
Vet ikke om det har blitt nevnt i tråden før, så tar det opp nå.

AGF sliter i bunnen av eliteserien i Danmark. Hvis de skulle rykke ned, burde vi da hente tilbake Roger Risholt? Drillo mente han ikke var god nok, mulig også Eggen mente dette, men jeg mener likevel at vi kunne ha trengt Risholt på høsten, og han har jo selv sagt at han trivdes både i klubben og byen.

Hareide vurderte han jo som back-up på landslaget i januar, så noe må han da ha å tilføre laget? Folk har jo etterlyst en litt drittsekk-type som kjeppjager de andre spillerne. Risholt er riktignok en humørspiller, men har vært med å dratt laget fremover. Og hvis AGF rykker ned, burde vi kanskje få han tilbake for en billig penge. Jeg tviler på at klubben er like gavmilde og gir han bort slik visse andre klubber gjør. Og er da også eventuelt Christer George noe å bruke på høyrekanten?

Ettersom laget sliter i bunnen så er det vel et faktum at enkelte av spillerne ikke holder mål på laget, men de to norske kunne kanskje likevel hevet laget?

---

Edit: Det jeg prøver å få frem er vel egentlig at etter at keeper og høyeback er kjøpt inn, så er det vel ikke mye igjen. Da sier i hvert fall ikke jeg nei takk til Risholt for en billig penge. Og ettersom Helland har dratt over fjellet og Ramberg er litt usikker, så vil jeg gjerne ha tilbake Risholt jeg.

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Fantastisk
Å se Dagfinn Enerly på beina igjen: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340