Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 12 nov 05, 12:59
Flott at så mange her inne ser det triste, flaue og skammelige i det som har skjedd. Gjennom hele sesongen har det framkommet grumsete understrømminger i den såkalte "konstruktive" kritikken. Det er helt på trynet at kun Drillo har fått pepper, mens Eggen har gått fri. Ingen ting tyder på at det har vært uenighet i trenerteamet, de har stått sammen om det som har skjedd. Men Drillo, som den person han er, (kynisk fotball, tidligere Øssia, aldri spilt for klubben, politisk kontroversiell, media-kritisk, litt arogant osvosvosv), har fått nesten all drit. Hadde vi feks satt inn straffene våre hadde alt sett helt anderledes ut. Ingen trener kan gjøres ansvarlig for at vi har missa to straffer som hadde sikra oss ny kontrakt for lengst, og en helt annen ro siste halvdel av sesongen. Utspillet til Herlovsen taler jo for seg, det var toppen av destruktiv og ødeleggende opptreden i en kritisk fase av sesongen.
Byen har mobben ut en stor fotballresurs, og driti oss ut for hele Norge.
Sorry Egil, bare så synd du ikke har lagt mer merke til at mange, veldig mange, støtter deg og hadde sett deg videre i klubben.

Et hjertesukk på tampen: Jeg ønsker meg 3:16 på hue og ræva ut av stadion! Helt på trynet å slippe inn en svartkristen organisasjon. Og spar meg for det hjernedøde pratet og velmenende barnepiker og sunne, nøytrale aktiviteter for ungene mens mor og far slapper av på kamp. 3:16 har, selvfølgelig som alle religøse bevegelser, en klar strategi om så knytte til seg barn, for på sikt å få de over i de rett-troendes rekker. DET er deres enste motvasjon for deres engasjement.
Ut med dem, det eneste som holder er livssynsnøytrale aktiviteter innen idretten!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340