Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 11 nov 05, 17:59

Opprinnelig postet av sissi
Jeg vil med dette innlegget rette kritikk mot FFK og ikke minst menneskene rundt FFK. I det legger jeg: FFK som klubb, styret, mediene i fredrikstad og tilhengere og fans.

Drillo har blitt behandlet dårlig og urettferdig, og jeg skal grunngi her hvorfor:

-Mange mener at Drillo har gjort flere dårlige spillerinnkjøp, enig i det, MEN det har også Eggen gjort i flere år. Og han har også vært med i år.

- Forventingene til Drillo er ALT for høye. Han hadde klart det samme som Eggen, nemlig å få FFK opp i tippeligaen om han hadde fått sjansen , slik Eggen gjorde det.

- Vi hadde en eksakt lik sesong ifjor hvis man bytter høst med vår.  

- Årets lag er IKKE noe sterkere enn hva FFK stillte med ifjor....NEI den er ikke det!!!

- Vi slo RBK på Lerkedal, Start i Kristiansand i siste serierunde hvor Start kunne tatt gull. Den kampen er fullt og helt Drillos.

- Drillo og Eggen SAMMEN hadde noe på gang her nå!!!!!

- Tror ikke Eggen liker situasjonen heller.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fans og tilhengere:

Hvordan i alle dager er det mulig å sende HATBREV til en trener av Drillos kaliber( eller til NOEN i det heletatt), hvem idioter gjør noe slikt???!!

Og hvis det stemmer at de såkalte kristne her i byen er en av de som har vært mest delaktig i dette, er all min respekt borte for dere!!

Mediene:

Hvordan er det mulig å direkte gå til personangrep, når dette gjelder fotball og et helt lag!??!! Gå inn i dere selv!!Pinlig er det!!

FFK (med styret i spissen) :

Jeg har pr.dags dato IKKE hørt et ord om at dere har støttet Drillo,(med unntak av når riksmediene spurte EN gang) eller gått til motmæle mot mediene. Dårlig !!! Ikke annet å si.

Hva har vi mistet:

Jo, vi har mistet en mann med enorme taktiske egenskaper, en person som ofte blir omtalt i medier, en person som er respekter i alle hjørner av norsk fotball. En person som tilfører et HVERT lag MYE.

Drillo og Eggen med den avtalen som nå SIST var avtalt KUNNE BLITT GULLVERDT!!

Skal FFK bli slik Moss fk er??!!! Så fort det er motgang slenger vi med "leppa", hiver ut folk, og ikke minst går på personangrep?!?!  Vi har jo allerede begynt å gå 5 min ut i 2.omg hvis laget ligger under 2-0...RETT OG SLETT PATETISK!!

Er ikke vi i FFK for stolte til det da? Er vi ikke for "voksne" til det!! Og NÅR hjelper virkelig det?!

Akkurat nå er jeg FLAU over å tilhøre FFK miljøet. Håper virkelig dette er et engangstilfellet. ( skal ikke rippe opp i Glenn Rostads avgang, og hvordan den ble behandlet)

Med hilsen en temmelig skuffet FFK venn.

PS: Håper for all del at ALT går bra med FFK fremover!! Jeg er trofast som alltid!!


Jeg er blant dem som er trist for at Drillo nå slutter. Helt enig at det å sende hatbrev, det å i det hele tatt hetse medmennesker er totalt lavmål og fullstendig uakseptabelt.

Men vær så snill og ikke skyld på de kristne for dette. Kanskje noen har utgitt seg for å være kristen eller noe, men jeg kan forsikre om at slike handlinger det her er snakk om, strider i mot all sunn kristen lære. Jeg er selv kristen, og vil sette pris på at du ikke drar alle over en kam. Dersom en såkalt ateist gjør eller sier noe dumt, kan ikke jeg ettrpå gå ut å si at nå har jeg mistet all repekt for ateister. 

Jeg kan garantere at den personen som har sendt hatbrev til Drillo er like kristen som Saddam Hussein og Adolf Hitler. Åssen kan jeg si det? Jo, for dersom man uttrykker hat samtidig som man ønsker at folk skal brenne i helvete... da er man rett og slett ikke kristen.  Basta! 

Og den som har gjort dette, fortjener ingen respekt..det er riktig!

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f