Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Superkjegle

A-lagspiller

Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 246

Lagt til: 11 nov 05, 13:20
Jeg skjønner ikke helt problemstilligen, for en ateist å få brev fra kristenfundamentalister, er jo reine skjære humoren.

Det som kanskje er verre er at store deler av supporterne var skeptiske til Drillo fra start pga fordommer fra stereotypt landslagspill. Mange ga ikke mannen den sjansen han fortjente, og uttrykte dette fra start. Dette gjelder forøvrig mange i det ganske land..

Til å begynne med tenkte jeg at dette kan bli knallbra, med Eggens glød og entusiasme, og Drillo`s taktiske styrke (som jeg fortsatt har stor respekt for), men dette ble ikke tilfelle.

Laget som i fjor gikk ut superoffensivt, gikk tom for krefter 15 minutter ute i 2 omgang, og tapte kampen på slutten, har i år gått ut superdefensivt (med unntak av noen hederlige hjemmekamper) og har spilt ræva store deler av sesongen.
Laget har altså gått fra ett offensivt naivt sjarmerende lag, til ett mere kynisk lag som spiller bedritent, og klarer å holde buret rent i 2 omganger, men luser inn ett mål på en kontring (ja jeg tenker på RBK kampen på bortebane).

Er det slik vi vil ha det? Har Eggen skiftet personlighet i løp av året eller er det Drillos innflytelse som har ført oss dit?

Jeg mener klubben taper en viktig ressurs når Drillo slutter, men han må bli brukt riktig. Hovedtrener tror jeg nok Eggen gjør en bedre jobb som, men skulle gjerne sett Drillo som taktisk tilrettelegger for FFK neste år.

Forøvrig; det at 1 fundamentalistisk nisse sender ett "brenne-i-helvete" brev kan ikke supporterne ta ansvar for, og jeg nekter å tru at vi er dårligere ansett pga dette brevet. 
Det vi bør være flaue over er nok heller behandlinga av Hoås i store deler av sesongen. Dette var det nemlig ett kollektivt ansvar å ta tak i, det var mange som slengte dritt, og mange som ikke sa noe.

---------------------------

Ivar Hoff, fotballens erke-gnom.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f