Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 11 nov 05, 10:52
Opprinnelig postet av HectorFFK
Opprinnelig postet av Frode
-Plankehaugen banner til Drillo "Takk fÅr innsatsen, og unnskyld" (Første seriekamp)



"og unnskyld"?!  Jeg har ikke noe å unnskylde for ovenfor Drillo...blir helt feil hvis plankehaugen skal unnskylde på veine av andre. Hvis noen angrer på noe, kan de sende en sms...

Som tippeligatrener er det en viss fare for kritikk og når det gikk som det gjorde med poengsanking og spiller"salg" kunne vel egnetlig ikke drillo forvente noe annet...tror nok det var best at han ga seg hvis han ikke tålte det....og hvorfor han gidder å bry seg om de 3:16 folka skjønner jeg ikke(like lite som jeg skjønner at folk vil overlate barna til dem..)


100 % enig! 

Flere gode innlegg her, selv om jeg også skjønner lite av Drillo hyllesten som flere her inne bedriver. At flere her gir Drillo all ære for resultatet i Kristiansand er jo helt utrolig! 

Det skulle bare mangle om det ikke ble kritikk og temperatur rundt laget så dårlig som vi har fremstått i år. Tror også mange her glemmer hvor mange som faktisk følger dette laget, at det finnes idioter her som går langt over streken i personsjikane er vel ikke noe unikt for FFK miljøet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340