Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 11 nov 05, 08:31
Intervju med Drillo hvor han drar frem kristen fundamentalister og sterke personangrep. Drillo sier at klubben samarbeider med kristen fundamentalister og at han har fått epost og meldinger som ytrer "helvetes satan" osv.

Dette her synes jeg er forferdelig trist, at en trener skal måtte gå igjennom. Nå er det nok ingen sammenheng mellom 3:16 og de idiotene som har sjikanert Drillo, men her føler jeg det er ting som kan diskuteres. De som sjikanerer ER pr. definisjon idioter og lavpanner i min verden, men hva med de såkaldte Kristen fundamentalistenen i 3:16 (går ut ifra at de er de Drillo sikter til, arrester meg hvis FFK samarbeider med andre fundamentalister). Hadde jeg hakt makt i FFK systemet så hadde jeg ALDRI innledet ett samarbeid med ett trossamfunn, det er en forskjellsbehandling av mennesker som ingen er tjent med.

Uansett, Drillo ble ansatt som den han var som person og trener av ledelsen. Skal noen ha kritikk så er det ledelsen og ikke Drillo. Jeg var imot ansettesen når det skjedde, ble unektelig litt fascinert av han som trenerkapasitet, men føler likevel lettelse når han nå takker for seg. MEN hets har han IKKE fortjent. Dette er fotball og dårlige resultater er det alltid noen som får, satan eller ikke :-)

---------------------------

Frode
- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340