Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 24 okt 05, 15:04
Opprinnelig postet av bateman
ettersom jonna må stå over ønsker jeg brenne i en langt mer deffensiv rolle. han er ikke i sin beste form så da kan vi likså godt utnytte hans defensive ferdigheter, som vi helt sikkert trenger mot start. samtidig er jeg veldig enig med de som mener at west bør starte. regner med at start gir ALT fra første minutt og han vil kunne gi ss muligheter tidlig i kampen. leder f.eks start 2-0 utover i 2omg hjelper det mindre med west når start ligger såpass lavt. er forøvrig sørlie ute for sesongen?hvis klar ønsker jeg dette laget, hvor ramberg er offensiv og brenne defensiv:


sørlie


czwartek    piiroja    bora    bertelsen


enerly    ramberg    brenne   kvisvik


west   hoås


wiig kan komme inn for en sliten west utover i 2omgang, mens unge spillere som røn, mackie, tarik og magnussen kan gi oss mer løpskraft i bytte mot ramberg og enerly utover i kampen hvis nødvendig. samt rutinen til helland kan bli viktig hvis vi skulle lede.        


Veldig enig i oppstillingen her! Vi har alt å vinne! som sagt, leder start, noe de kommer til å gjøre om vi legger oss bakpå, så er det jo dødfødt å sette inn Brian! Men på den annen side så tåler visst ikke Brian så mye mer enn et kvarter, så da blir nok det litt lite...

Steinar er forresten klar til søndag, noe som er VELDIG gledelig!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340