Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 13 okt 05, 20:52
Opprinnelig postet av djpete
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Kanskje Eggen er mer en barnahageonkel enn Drillo, og at han faktisk krever og forventer at spillerne gjør noe selv om de ikke blir bedt om det - som å holde seg i tilstrekkelig god form og ha et noenlunde greit kosthold? Men det er kanskje for mye forlangt, at spillere som hever høye lønninger og skal forsvare klubbens og byens ære, faktisk skal ta ansvar for seg selv?
.


Meningen din i denne diskusjonen holder ikke mål. Hadde det vært så enkelt som du her beskriver, så hadde alle lagene i tippeligaen hatt eksakt like godt trente spillere. Det er ikke tilfeldig at Start og deretter Vålerenga har de 2 best trente laga i tippeligaen. De har trenere som setter soleklare krav! Drillo har ikke gjort noe som helst for å få spillerne i form, snarere tvert imot. Ingen tippeligaklubber hadde hatt et godt trent lag, med Drillo som trener.


Så enig så enig!
i FFK vet man at om man sluntrer unna egentrening o.l. så blir man ikke hardt straffet, for det kjøres nesten ingen tester som finner ut av dette! Se bare på start, keiko kan så å si lukte dersom en av spillerne sluntrer unna! Han sender til og med et eget treningsskjema i TILLEGG til treningen de har med landslaget! Spillerne har stor respekt for mannen og da gjør de som de får beskjed om! kan nok ikke sammenlikne dette med hvordan det har vært i FFK i år... En dristig påstand, men med keiko som trener hadde vi vært topp 4 i år! å ikke mye dårligere med Eggen....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340