Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 01 okt 05, 15:16
Endret: 01 okt 05, 15:23
Opprinnelig postet av dracula
Hei "Stjerengutt"
Tolket deg også slik, men siden "hårsårheten" er stor så valgte jeg å "missforstå" deg.

La oss prøve på noe annet, la oss tenke en situasjon.
Sett at tabellen i dag for  sin side hadde vært nesten snudd på hodet.
Laget i vårt hjerte lå og kjempet om medalje , beste fall RL.
Hva hadde vi gjort

Hadde vi sagt at dette skyldes spillerne, media , supportene eller at andre lag var blitt dårligere ,mer eller mindre alene

Eller hadde vi sagt at Drillo & ledelsen hadde gjort en kjempejobb, bedre enn vi hadde trodd.
Hadde vi innrømt at vi hadde vurdert Egil Olsen feil, at han virkelig denne gangen hadde hatt suksess
Jeg vet personlig hva jeg hadde gjort, innrømt at jeg hadde tatt feil i mine vurderinger . Sagt at  ledelsen og trenerapparatet hadde gjort en kjempejobb. Hadde til og med måttet svelge det faktum at salget av Ringberg trolig hadde hevet laget. Kort sagtslått meg sjøl i hodet.

Tror at dette gjelder de fleste som i dag blir beskyldte for å komme med ukonstruktiv kritikk.

Derfor d´herrer /evt damer som leter etter bortforklaringer, det er ingen skam å snu.
Fjellvett regel "snu i tide"


Er det det dere vil? At alle som har hatt tro på Drillo skal inrømme at vi har tatt feil? Er det virkelig så enkelt?
------
Hvis man ser på sesongen 2005, så er det jo ikke så vanskelig å inrømme at den slett ikke har blitt slik man håpet. Og at forventningene til Drillo som hovedtrener og Eggen og Ahlsen som assistenter ikke har gitt de resultatene, som vi hadde håpet på.,  
Når situasjonen har blitt slik den har blitt for FFK, så sier det seg selv at absolutt alle da vet og må inrømme at det er noen ting som har gått galt.  Og det er jo nettopp dette som man er uenige om. De fleste peker på at det i hovedsak kun er en ting som har gått galt, og det er Drillo, så derfor må han vekk. 
Men dere som mener det, må jo respektere at det er andre som mener noe annet. Jeg mener det blir alt for enkelt å tro at FFK`s frie fall i det siste kun skyldes Drillo. Og i den siste aktuelle saken ved Drillo og trenerspørsmlet, så er min oppriktige mening at ledelsen ut fra alle hensyn og til det beste for klubben har kommet frem til den beste løsningen, og den løsningen som jeg mener gir den beste oddsen for at FFK også skal spille i Tippeligaen i 2006.
------
Jeg har blitt beskyldt av flere for at jeg lever i en fantasiverden og at jeg støtter ledelsen i FFK ukritisk ved enhver anledning. Det må jo de som mener det, få lov til å mene så mye de vil, men da mener jeg at de enten har et dårlig minne eller at de tilfeldigvis ikke har lest de innleggene hvor jeg har fremført mine konstruktive kritikker også av ledelsen i klubben.

Min mening om hvilke ting som kunne vært gjort bedre i år og som jeg har skrevet om i forskjellige innlegg tidligere kan jeg jo repetere her for de som ikke har fått det med seg tidligere.
-------
1. Drillo har gitt noen spillere bla.  Mc Donald for få sjanser til å vise seg frem.
-------
2. Drillo har gitt andre spillere for mange sjanser uten å bytte dem ut eller sette dem på benken i neste kamp.
-------
3. Bytter og justeringer i løpet av kampene har ofte kommet alt for sent, når ting ikke har fungert.
-------
4. Myhres inntreden i FFK var usedvanlig positiv, mens det som skjedde senere, etter at han medte overgang til Charlton, var klønete og resulterte i en utrygghet i hele laget. Jeg mener ledelsen gjorde en stor feil ved ikke å knytte finnen Magnus Bahne til klubben i høst. Jeg så ham et par ganger da han trente med FFK og mener at han kvalitetsmessig ikke var langt bak Myhre og han kunne gitt oss den defensive tryggheten vi har manglet i høst.
-------
5. Ringberg exit fra FFK mener jeg ble greit håndtert av ladelsen utfra den filosofien at vi skulle få en annen spiss som var en klasse eller to over Ringberg. Navnet på denne spissen var Mihaly Toth og ble presentert som en betydelig signing i klubbens historie og en notorisk målgjører i Europeisk toppklasse. Derfor er feilen etter min mening, ved Ringbergs avgang fra FFK, ikke at vi mistet en god spiller, men at erstatteren ikke har klart å leve opp de de store forventninge vi ble forespeilet. Og her må ledelsen tåle kritikk på at forarbeidet må ha vært mangelfull.
-------
6. Grepet til ledelsen med omgjøringen av arbeidsoppgavene til trenerne, som vi har fått for noen dager siden,  burde kommet tidligere. Ledelsen kunn rett og slett ha sett på et tidligere tidspunkt, at spillerne trengte en vitamin innsprøytning i form av Knut Torbjørn Eggens voldsomme engasjement og lederegenskaper både på treninger , før, under og etter kampene.
-------
Det er sikkert mange andre grunner til at ting har gått galt, men det mener jeg skyldes andre ting som ledelsen eller trenerne ikke kan ha kontroll over og som de derfor ikke kan lastes for. Det jeg først og fremst tenker på er mange skader og kanskje den viktigste at Raymon bla. på grunn av skadeproblemer, enda ikke har vist seg som den forsterkningen som vi kunne håpet på.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340