Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 30 sep 05, 10:16
For meg så blir overlevelse i tippeligan nå litt som bingo å regne, det kan slå alle veier. Vi får håpe på stang inn nå. 

Det viktigste nå er at Eggen har overtatt makten, for det er det som har skjedd. Det er han som eier spillekontakten ut året, og ting er hvisket han i øret garantert. Overbevist om at du og Snæbbus har riktig her, denne delingen er ren taktikk for å hindre støy i innspurten. For støy hadde ikke spillere og organisasjonen FFK taklet nå, nedrykket hadde vært et faktum dersom Drillo`s hode hadde blitt kappet. Drillo får fortsatt  komme med sine betraktninger, men det er peppingen mot hver enkelt spiller og som lag som nå blir viktig. Det er Eggen god til.

Blir spennende å se på innsatsen og lagmoralen fremover. De som tar på seg FFK-drakta nå mot B/G må nå bevise at de fortjener den. Har dere endre planer så si nei takk-jeg er ikke motivert. Kun Raio-takter er godt nok i alle ledd. 
Dette er spesielt rettet til Kvisvik, Enerly (og West som var helt lavmål mot Ålesund) . Kontraktene deres er sikkert gode, nå er det pay-back time. Noe ære har dere vel ?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f