Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 28 sep 05, 21:41
Opprinnelig postet av Scout
Som god og trofast supporter frister det å si ja umiddelbart, men verken jeg eller noen andre kan garantere det. Eggen trer jo nå inn i en mer aktiv rolle som 50% hovedtrener, og jeg tror at dette vil være med på å påvirke humøret og moralen til spillerne. Spillerne selv sa jo for en stund tilbake at de ønsket Eggen som hovedtrener, og når de får det som de vil i denne høyst spennende tiden, tror jeg så absoultt at det kan merkes. Men om det fører til sikker plass, kvalik eller nedrykk vites ikke!

Uansett, heia FFK!


Eggen går inn i en 100 % stilling som hovedtrener resten av sesongen og ikke 50 %.
Eggen kommer til å fungere mye mere aktivt både før under og etter kampene og det er nok akkurat det spillerne trenger nå, for å få tilbake det fandenivoldske vinnerinstinktet.
Drillo vil være med også 100 %, men vil arbeide mye mere anonymt både før under og etter kampene enn det som har vært tilfelle inntil nå i sesongen 2005.
Jeg tror denne løsningen er det maksimale i forhold til den situasjonen klubben nå er kommet opp i og beslutningen er ikke feig, slik noen hevder. Det letteste for klubben hadde sikkert vært å bare følge hylekoret blandt både supporterne og media, derfor kreves det egentlig mere ryggrad å ha kommet frem til den løsningen vi nå har fått.
Ved å få til en løsning uten hoderullinger kan nå all fokus rettes inn på å få til et best mulig sportslig resultat. De eneste som kan ødelegge og forstyrre dette fokuset er oss supportere og evt. media som henger seg på.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f