Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 27 sep 05, 13:35
Det er bare helt fantastisk å lese ett innlegg der jeg tas til forsvar, en tekst som omhandler bla. meg, og så er det selveste Arne Scheie som sier det.  Jeg hører jo stemmen hans når jeg leser :-)

Men når det er sagt, jeg tror dracul missforstår hva jeg mener, og jeg mener ihvertfall ikke å være arrogant.  Jeg tar feil som alle andre og skifter standpunkt om jeg overtales.  Jeg har bla. iløpet av siste døgn gått fra at Drillo skal fortsette til at jeg helst ser at han trer tilbake nå

Jeg tror også jeg har litt større forutsetning for å forholde meg litt rolig da jeg har hatt en veldig dårlig sesong mht å besøke stadion eller bortekamper.  De som har sett begredligheten live er nok litt mer forbanna. Det har bare ikke latt seg gjøre iår for meg, jeg har sett et par kamper live og flere på tv, web og radio.  Jeg bor i Oslo og har hatt svært få frihelger denne sesongen. 

Men når det er sagt:  Jeg tror at Drillo, Mokkelbost, Eggen, Enerly, Dracul, A.Scheie, Klokan, jeg og alle andre har samme ønske: Nemlig at FFK beholder plassen i TL.  Og kanskje Drillo mest av oss alle.  Tenk dere nederlaget dette er for han.  Han har gått fra å være den mest hyllede treneren Norge har hatt til nå muligens den totale ydmykelse.  Det siste forsøket på å lykkes som klubbtrener går i vasken.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340