Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 27 sep 05, 12:13

Vet ikke helt hva du vil Klokan, men mener du at tidspunktet for å skape mer bråk rundt FFK er riktig nå?  Det skal holdes et viktig møte ikveld, er du ikke villig til å avvente til det før du skal slakte?  Hva vil du vi skal gjøre? Kappe hoder? Slå? Vise fingeren? Rope drittsekker?  Fakkeltog?

 

 

De i styret og organisasjonen FFK som sitter der idag +/- noen, fikk orden på økonomi, fikk tak i en dyktig trener som tok oss opp til TL, har gjennom en prosess startet bygging av ny stadion, har skaffet mange av de spillerne trenerne ville ha, har gjort nødvendige forbedringer på stadion slik at vi kunne spille i TL.  FFK har gått fra å være en bakgårdsklubb til en TL klubb.  Vi har byprosjektet, vi har i det hele tatt en helt annen plattform for et TL lag enn for 3-4 år siden.

 

 

Det er mange personer som har bidratt her og mange av disse har nedlagt adskillig mer energi rundt FFK enn de fleste supportere har.  Dette systemet har tatt mange riktige beslutninger og noen feil. Men i sum har det vært positivt.

 

 

Styret til FFK er en valgt organisasjon.  Trenerne og spillerne har kontrakter.   Disse blir kritisert for alt mulig rart av supportere som ikke har innsikt.  Se på Mokkelbost.  Folk gidder ikke forsøke å forstå hva han sier, han er per definisjon en arrogant drittsekk og ferdig med det.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340