Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 27 sep 05, 08:49
Opprinnelig postet av Fredd
Både Ringberg og Kosso mente at det var mye tyngre å trene med deres nåværende lag. Det viser at noe er galt. Bare litt sent å se det nå.


Det er helt naturlig at man opplever en ANNEN TYPE trening som mer slitsom enn den type trening man er vant med. Derfor er det egentlig irrelevant hva både Ringberg og Koskela sier om andre klubbers trening. 

Mener bestemt at Bjørkøy kommenterte utsagnet til Koskela i en artikkel (uten at jeg finner den nå, selvsagt), der han sier at det ikke er noen forskjell i treningsmengde og at FFK ikke trener mindre. 

Kall meg kanskje naiv, men jeg er også sikker på at FFKs trenere hadde tatt i et tak hvis Guttænes oksygenopptak hadde vært veldig mye for dårlig.  

Når det gjelder utholdenhet har det også et motivasjonselement - og det er på det nivået vi har sviktet. Jeg tror gutta er greit nok trenet, men at de rett og slett ikke har vært motivert og tent nok for å holde trykket oppe i 2*45 (som f.eks. Start-gutta er... Så dere hvordan de sprang og jaga ball og mostander selv når de leda 2-0 mot VIF????).

Vilje. Innsats. Motivasjon!

---------------------------

Fuh! Fuh! Fuh!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340